tendoeschate@tdsearch.nl
+31 (0)88 0222 150
Scroll

Nexcis

Ten Doeschate Search is één van de initiators van Nexcis | compagnons in search; een samenwerkingsverband van drie bureaus met elk een eigen identiteit. Wat de bureaus bindt zijn de ideeën over de uitoefening van het vak van executive search. We werken – met behoud van eigen identiteit – vanuit gelijke waarden en normen die direct samenhangen met kwaliteit van dienstverlening en zorg voor discretie.

Binnen Nexcis verbinden we netwerken, kennis van marktdomeinen en enthousiasme voor het vak. Worden we voor een veelomvattend vraagstuk gevraagd, dan bundelen we capaciteit en werken we intensief samen.

En als echte compagnons staan we voor elkaar klaar als het nodig is, zodat onze klanten in alle situaties verzekerd zijn van continuïteit van dienstverlening.

Voor kandidaten is het van belang te weten dat de bij Nexcis aangesloten bureaus werken met één centraal kandidateninformatiesysteem. Dit betekent dat indien u bij ons bent ingeschreven, de ons beschikbaar gestelde persoonsgegevens tevens toegankelijk zijn voor de samenwerkingspartners binnen Nexcis.

scroll
to top