tendoeschate@tdsearch.nl
+31 (0)88 0222 150
Scroll

Rozet


Rozet is er voor alle inwoners van Arnhem en omgeving. Voor inwoners met verschillende achtergronden, verschillende leeftijden en verschillende interesses. We willen persoonlijke ontwikkeling voor iedereen mogelijk maken met taal, kunst en erfgoed.
We zijn partner van de stad op maatschappelijk-economisch vlak. Samen met de Arnhemmers en samenwerkingspartners maken we persoonlijke ontwikkeling mogelijk met taal, kunst en erfgoed. Rozet is een non-profitorganisatie. 
Rozet richt zich op cultuur en de verbinding van de samenleving door taal, kunst en erfgoed. We zetten ons in voor de inwoners van Arnhem en omgeving waar iedereen gelijke kansen heeft om zich persoonlijk te ontwikkelen.
Samen met de Arnhemmers en organisaties ontwikkelen we culturele en educatieve activiteiten dichtbij, in de stad en in de wijken. Hierin komt de kracht van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen met taal, kunst en erfgoed samen.

De kandidaat

​​​​​
Wij zoeken een bedrijfskundige met een generalistisch profiel. Die op de beschreven speerpunten aan de slag gaat door mensen mee te nemen in het ontwikkelen van een meer zakelijke benadering. Herkent en erkent dat dit een proces is dat vasthoudendheid vraagt, omdat het een wijziging in denken en doen vergt. Ondersteunt dit proces met voorbeeldgedrag en een pragmatische benadering.
Is een persoon die ‘de big picture’ overziet en daardoor zorgt dat de hoofdlijnen duidelijk zijn en deze ook steeds betrekt in afwegingen en besluitvorming. Weet mensen te enthousiasmeren
Door de achtergrond en de functie heeft de gezochte manager een andere focus en veelal een andere oriëntatie dan de collega’s in het MT. Dit vraagt enerzijds belangstelling voor en nieuwsgierigheid naar hun drijfveren, doelen en ambities en daadwerkelijke interesse in de bestaande en nieuw te ontwikkelen activiteiten en anderzijds een attitude om het zakelijke tegenwicht te bieden als dit in de gegeven situatie wordt gevraagd. Met de gevraagde nieuwsgierigheid en interesse zal de verbinding met de bevlogen medewerkers gemaakt worden en kan de basis worden gelegd van toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie en haar verdere ontwikkeling.  
 

Procedure

​​​​​
Voor meer informatie of het opvragen van een uitgebreid profiel kunt u contact opnemen met Frank ten Doeschate via 088 0222 150 of secretariaat@tdsearch.nl. Bent u direct geïnteresseerd stuur dan uiterlijk woensdag 5 mei een motivatiebrief met CV naar secretariaat@tdsearch.nl.
scroll
to top