tendoeschate@tdsearch.nl
+31 (0)88 0222 150
ScrollNederland rekent op zijn accountants.
Mag de NBA op u rekenen?


NBA ZOEKT LID ALGEMEEN BESTUUR


Het accountantsberoep vernieuwt zich in het publiek belang. Daartoe is de vernieuwingsagenda opgesteld. De vernieuwingsagenda richt zich op de thema’s Onomstreden Kwaliteit, Maatschappelijke Relevantie, Lerend Beroep als drijfveer voor beroepsontwikkeling, Vernieuwende Kracht en Accountantstitel als sterk merk.  De ingeslagen weg van innovatie vindt ook zijn weerslag op de visie op besturing; een veelomvattende opgave voor de leden, het bestuur van de NBA en de bureauorganisatie NBA.

Wij zoeken daarom accountants die met enthousiasme voor het beroep en betrokkenheid bij de NBA een actieve en verbindende bijdrage willen leveren in het algemeen bestuur. Qua achtergrond wordt bestuurlijke of directie-ervaring in het bedrijfsleven, een overheids- of maatschappelijke organisatie gevraagd. Enige ervaring in een toezichthoudende rol is een pre.

Klik hier voor het uitgebreide profiel.

Het bestuur van de NBA laat zich in deze selectieprocedure ondersteunen door Ten Doeschate Search. Stuur daarom uw reactie naar secretariaat@tdsearch.nl voor 26 januari 2020. Of bel voor meer informatie naar Frank ten Doeschate 088 0 222 150 of mobiel: 06 296 028 92.
 

scroll
to top