Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies

Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies

Ons team

tds_50382Frank ten Doeschate
Directeur-eigenaar
Frank ten Doeschate heeft ruim 25 jaar ervaring als adviseur op het vlak van search & selectie. Is onder andere verbonden geweest aan Deloitte – Human Capital Group, Ebbinge- the consulting company en Raasveld & Partners. Is gesprekspartner en klankbord voor bestuurders/directies, eigenaren van ondernemingen en toezichthouders. Thema’s zijn onder andere inrichting van de topstructuur, voorbereiding van bedrijfsopvolging en bepaling van functie- en kandidaatprofielen.
Bel voor direct contact +31(0)629602892 of klik hier en stuur een E-mail naar tendoeschate@tdsearch.nl.

 

tds_50379Karin de Wilde
Senior Researcher
Karin de Wilde heeft na haar studie Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam in binnen- en buitenland gewerkt als marketing executive, en recruitment- en research consultant. Zij is binnen Ten Doeschate Search verantwoordelijk voor het beheer van het kandidatenbestand. Enerzijds door contact te onderhouden met ons reeds bekende kandidaten en anderzijds door nieuwe contacten te leggen. Zij identificeert en valideert potentiële kandidaten, bespreekt de propositie met hen. Is de onmisbare interne samenwerkingspartner in het proces van search & selectie.

 

tds_50380Marjolein de Boer
Insights Practioner
Marjolein de Boer heeft zich na een loopbaan bij één van de grote uitzend- en arbeidsbemiddelingsorganisaties toegelegd op organisatie-ontwikkeling en training. Marjolein is geaccrediteerd practioner van Insights Discovery en is verbonden aan Ten Doeschate Search.
Insights Disovery is een methodiek die uitgaat van psychologische voorkeuren gebaseerd op onderzoek van Carl Jung. Insights wordt ingezet bij het meten van competenties, het bevorderen van zelfinzicht, bij selectievraagstukken en carrièreadvies. Daarnaast wordt deze methodiek ingezet voor het verbeteren van teameffectiviteit. Door profielen onderling te bespreken en toe te lichten ontstaat er meer inzicht in elkaar en ook begrip voor ieders voorkeursstijl.

 

tds_50381Kate van Wiggen
Personal assistant
Kate van Wiggen heeft in verschillende organisaties in zowel secretariële als commerciële functies gewerkt. Is binnen Ten Doeschate Search verantwoordelijk voor het secretariaat en administratieve ondersteuning van de adviesactiviteiten. Kate is als personal assistent de spil in het bureau.

 

 

 

tds_50423Carolien Lugtmeijer
Personal assistant
Carolien Lugtmeijer heeft na haar studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht een aantal jaren in Dubai gewerkt voor de internationale hotelketen Shangri-La. Na terugkomst in Nederland is zij vier jaar werkzaam geweest bij Carlson Wagonlit Travel in de rol van Project Manager Events en Congressen. Aansluitend heeft zij als Management Assistant gewerkt bij JCDecaux Nederland om vanaf maart 2015 als Personal Assistant bij Ten Doeschate Search te starten.

Directors voor NBTC Holland Marketing

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, positionering en marketing van de b...

lees verder

Bestuurder Woonkracht 10

Voor de Zwijndrechtse corporatie Woonkracht 10 zoeken we een Bestuurder met aandachtsgebieden: vastg...

lees verder

Wij zoeken voor ODRU

Voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht zoeken wij een Controller, lid MT, ± 20 uur per week. Kl...

lees verder

Ten Doeschate Search
van Merlenlaan 19
2101 GB Heemstede
+31 (0)88 0222 150
tendoeschate@tdsearch.nl