Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies

Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies

Interim Search

Het invullen van interim posities gebeurt vaak onder een forse tijdsdruk. Dat speelt een rol bij het tijdelijk vervangen wegens langdurige ziekte alsook bij het invullen van een plotseling ontstane vacature of het interveniëren in een crisissituatie. De verleiding is dan groot tot overhaast reageren, met het risico van ondoordachte keuzes. Daar is uiteindelijk de organisatie niet mee geholpen.
Daarom pleit Ten Doeschate Search net als bij executive search voor een gestructureerde aanpak. We kiezen voor een inventarisatie van de situatie en gaan de dialoog aan met onze opdrachtgever. We willen eerst weten wat de situatie is. Hoe ziet de context eruit en wat wordt de nadrukkelijke interim opdracht? Op basis daarvan maken we de profielschets. Deze tijdsinvestering aan het begin verdient zich terug gedurende het proces dat volgt. Wij kunnen gerichter en daardoor sneller de juiste kandidaten uit ons netwerk benaderen en na een face-to-face gesprek met hen introduceren we uitsluitend passende kandidaten.
Het belang van een succesvolle plaatsing is evident. We bieden daarom intensieve begeleiding in deze fase en -indien gewenst- gedurende de looptijd van de interimplaatsing.
Kortom: we passen dezelfde kwaliteitseisen toe die we hanteren voor de reguliere executive searchprocedures en zorgen tegelijkertijd voor een vlot proces, waardoor we binnen enkele dagen gekwalificeerde kandidaten introduceren aan onze opdrachtgevers.

Directors voor NBTC Holland Marketing

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, positionering en marketing van de b...

lees verder

Bestuurder Woonkracht 10

Voor de Zwijndrechtse corporatie Woonkracht 10 zoeken we een Bestuurder met aandachtsgebieden: vastg...

lees verder

Wij zoeken voor ODRU

Voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht zoeken wij een Controller, lid MT, ± 20 uur per week. Kl...

lees verder

Ten Doeschate Search
van Merlenlaan 19
2101 GB Heemstede
+31 (0)88 0222 150
tendoeschate@tdsearch.nl