Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies

Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies

Directors voor NBTC Holland Marketing

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, positionering en marketing van de bestemming Nederland in binnen- en buitenland. Team van 70 (inter)nationale medewerkers werkt hiertoe samen met gastvrijheidssector en publieke sector. Er wordt de komende jaren een verdere bezoekersgroei voorzien en dit vraagt om nieuwe aanpak en concepten ten behoeve van een vitale bestemming Nederland. NBTC vervult hierin op nationaal niveau een centrale en coördinerende rol. Zie ook www.nbtc.nl

WIJ ZOEKEN VOOR NBTC HOLLAND MARKETING

DIRECTOR AANBODINNOVATIE

Geeft richting aan toekomstig aanbod van de gastvrijheidssector. Gaat met interne en externe experts aan de slag. Identificeert ontwikkelingskansen. Verkent de mogelijkheden. Stimuleert en regisseert (boven)sectoraal overleg. Laat zo concepten tot ontwikkeling en realisatie komen. Dit vraagt een langetermijnvisie en dito uithoudingsvermogen. Bouwt een nieuw team. De gezochte kandidaat heeft HBO of academisch niveau. Is nu werkzaam op het terrein van gebiedsontwikkeling of complexe productontwikkeling. Beweegt op snijvlak publiek/privaat. Voor conceptueel denker, kwartiermaker. Denkt en doet. Hoog zelfstartend vermogen en uitstekende verbinder.

DIRECTOR MARKETING

Beoogde ombuiging van volumegroei naar waardegroei en spreiding van bezoek over Nederland is speerpunt in deze functie. Dit vraagt nieuwe denkrichtingen en invalshoeken. In samenwerking met het team van 30 m/v en o.a. marketingorganisaties, intermediairs, media en influencers. Maatwerkbenadering van de deelterreinen B2C, Travel trade en Meeting & Conventions. Director stuurt internationale campagneteams aan. Voor HBO-er of academicus richting communicatie of marketing. Internationaal ervaren. Kandidaat is analytisch ingesteld en cijfermatig sterk. Vooruitstrevend op vlak van nieuwe media en digitale kanalen. Focus op marketingcommunicatie.

Meer informatie

Voor meer informatie belt u met Frank ten Doeschate: 088 0222 150.

Solliciteren

Uw sollicitatie ontvangen wij graag voor 22 oktober  a.s.

Directors voor NBTC Holland Marketing

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, positionering en marketing van de b...

lees verder

Bestuurder Woonkracht 10

Voor de Zwijndrechtse corporatie Woonkracht 10 zoeken we een Bestuurder met aandachtsgebieden: vastg...

lees verder

Wij zoeken voor ODRU

Voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht zoeken wij een Controller, lid MT, ± 20 uur per week. Kl...

lees verder

Ten Doeschate Search
van Merlenlaan 19
2101 GB Heemstede
+31 (0)88 0222 150
tendoeschate@tdsearch.nl