Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies

Ten Doeschate Search, executive search bestuursadvies
Economic Board Duin- en Bollenstreek

Programmadirecteur voor Economic Board Duin- en Bollenstreek

Economic Board Duin- en Bollenstreek

‘Samen Succesvol’. Vanuit deze overtuiging heeft de Triple Helix – bedrijfsleven, onderwijs en overheid – in de Duin- en Bollenstreek de Economische Agenda opgesteld. Hierin staan concrete initiatieven voor de sectoren Greenport, Toerisme, Zorg en Space/Tech. Voor de realisatie van dit stimuleringsprogramma gaan belanghebbenden samenwerken.Klik hier en lees ook ‘gemeenteraden omarmen economische agenda.

Wij zoeken de Programmadirecteur

Sturende en stuwende kracht in de uitvoering. Spin in ’t web. Brengt partijen bij elkaar, aanjager van effectieve allianties. Contracteert projecteigenaren, coördineert en bewaakt voortgang. Bevordert cofinanciering projecten. Verantwoordelijk voor rapportage aan betrokken gemeenten. Spreekt taal van ondernemer, beweegt soepel in politiek-bestuurlijk speelveld. Dit vraagt solistische kracht én samenwerkingsgerichtheid. Gezochte m/v enthousiasmeert, zoekt wegen en opent deuren. Straalt natuurlijk gezag uit. Is gezicht van de Board. WO werk- en denkniveau. Statutair eindverantwoordelijk voor de stichting. Rapporteert aan de RvT. Aanstelling voor vier jaar.

Meer informatie

Voor meer informatie belt u met Frank ten Doeschate: 088 0222 150.

Solliciteren

Uw sollicitatie ontvangen wij graag voor 24 februari a.s.

Directors voor NBTC Holland Marketing

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, positionering en marketing van de b...

lees verder

Bestuurder Woonkracht 10

Voor de Zwijndrechtse corporatie Woonkracht 10 zoeken we een Bestuurder met aandachtsgebieden: vastg...

lees verder

Wij zoeken voor ODRU

Voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht zoeken wij een Controller, lid MT, ± 20 uur per week. Kl...

lees verder

Ten Doeschate Search
van Merlenlaan 19
2101 GB Heemstede
+31 (0)88 0222 150
tendoeschate@tdsearch.nl